ابتکار یک شهید برای احوالپرسی اقوام از یکدیگر


محمدابراهیم الهی‌تبار(چرچی) از رزمندگان دفاع‌مقدس استان همدان است که در گفت‌وگو با ایسنا، درباره دانش‌آموز شهید «محمد ملونی» که علاوه بر داشتن نسبت فامیلی در عملیات «کربلای 5» نیز همراه این شهید بوده است،می‌گوید: محمد در سال 1347 در یک خانواده انقلابی و مذهبی در شهر همدان متولد شد.

با اوج‌گیری مبارزات مردم همدان علیه رژیم شاهنشاهی، فعالیت‌هایش را در برپایی‌، مدیریت و حضور در تشکیلات مبارزان همدان افزایش داد تا اینکه انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی رسید.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی همراه چند تن از بچه‌های فامیل و دوستانش به عنوان نیروی بسیجی ذخیره از سوی سپاه همدان ( تیپ انصارالحسین) به جبهه اعزام شد. محمد در طول حضورش در مناطق عملیاتی غرب و جنوب کشور بارها مجروح شد اما مجروحیت خود را پنهان می‌کرد.

پیش از شهادت محمد، چند تن از دوستان صمیمی، پسرعموها و پسرعمه‌هایش به شهادت رسیده بودند و همین امر موجب شد که در آخرین اعزامش بگوید: «من می‌روم اما می‌دانم دیگر بر نخواهم گشت» .

او برای اینکه تمامی اعضای فامیل از احوال یک دیگر باخبر باشند یک نشریه منتشر می‌کرد که در آن اخبار و رویدادهای هفتگی اقوام‌شان را به چاپ می‌رساند و همین کار موجب شده بود که اقوام از یکدیگر با خبر باشند و مشکلات یکدیگر را برطرف کنند و رابطه آنها نیز با هم مستحکم‌تر از گذشته باشد.

محمد ملونی دوازدهم اسفندماه سال 1365 در منطقه «شاخ شمیران»(تپه‌های حاج عمران) به شهادت رسید و پیکر پاکش در گلزار شهدای استان همدان به خاک سپرده شد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد